Προστατέψτε την νεότητα περισσότερο! Μόνο με τα μακιγιάζ Capture Youth της Dior!

Η Νεότητα είναι ένα συναίσθημα εξαιρετικής σημασίας, κάτι που οι περισσότεροι ανθρώποι θέλουν να διατηρήσουν για όσο μπορούν. Με την αλλαγή του ηλικιακού αποτελέσματος δοκιμής υπογραμμίστηκε ότι το ηλικιακό δείγμα μπορεί να μειωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες με τη χρήση των καλλυντικών Capture Youth της Dior.

Η γνώση της Dior στον τομέα του ενεργού καλλυντικού και της ξεχωριστής διαδικασίας των ουσιών, της επιστημονικής τεχνολογίας και των διάφορων αναλυτικών δοκιμών είναι παγκοσμίως γνωστή. Το Capture Youth της Dior, είναι ένα αποτέλεσμα του ενεργού καλλυντικού ταξινομημένο με επιστημονική τεχνολογία, δημιουργείται με τα τελευταία συμπληρώματα αποτελούνται από την Παγκόσμια Ομάδα Περιβάλλοντος της Dior. Στόχος του είναι να δώσει στο πρόσωπο ένα ξεχωριστό φυσικό και νεανικό ενδιαφέρον, για να διατηρήσει την νεότητα του σε όλες τις ηλικίες.

Η τεχνολογία Capture Youth της Dior τεθεί σε επιστημονική δοκιμή που δείχνει ότι μπορεί να καταπολεμήσει οικολογικά τα αποτελέσματα της ηλικίας σε μόλις δύο εβδομάδες. Στη διαδικασία, το Capture Youth της Dior συνδυάζει τα στοιχεία της διαιτητικής, διατροφής και των ουσιαστικών του για να δημιουργήσει ένα σύνολο των ουσιών για την κουραστική ανανέωση των δερματικών κυττάρων.

Τα ουσιαστικά στοιχεία του Capture Youth διαπιστώθηκαν ταυτόχρονα και είναι η λεκανική Άρβα για την αγωγή της ολικής απώλειας των ενυδατικών φιλελευθέρων. Το RA6-Peptide-C, είναι επίσης ένα ουσιαστικό για την ανάπτυξη επιλογής δημιουργίας φυτικού τριπτύξιου για τη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας. Το βλαστικό εκχύλισμα και το εκχύλισμα ανθού ιταλικού ραμνού για τη διατήρηση της ανυπαρξίας των δερματικών κυττάρων. Τανίλια αντιοξειδωτική δράση για την εκτιμητική διατήρηση της ενυδάτωσης και της νεότητας της επιδερμίδας.

Με την χρήση Capture Youth της Dior μπορείτε να αποκτήσετε την δική σας φιλοσοφία νεότητας,

Κύρια σελίδα