Τύποι για βουρτσάκια μάσκαρα

Η ποιότητα της μάσκαρα καθορίζεται από τη σύνθεση και τον τύπο που έχει το βουρτσάκι, από το μέγεθος, το σχήμα του αλλά και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο. Ποιοι τύποι υπάρχουν για βουρτσάκια μάσκαρα και ποιο είναι το καλύτερο για κοντές βλεφαρίδες;

Το σχήμα και το μέγεθος σε ένα βουρτσάκι μάσκαρα

Μία μάσκαρα μπορεί να έχει διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με το πώς και με τι την τοποθετούμε. Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν τις προσδοκίες μας πριν αγοράσουμε ένα προϊόν. Μόλις σιγουρευτείτε τι επιθυμείτε, επιλέξτε το σχήμα και το μέγεθος στο βουρτσάκι της μάσκαρα, που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε αυτόν το σκοπό.

Τύποι στο βουρτσάκι της μάσκαρα

Τι άλλο αξίζει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα βουρτσάκι; Το σχήμα και το μέγεθος στο βουρτσάκι των βλεφαρίδων είναι πράγματι σημαντικό, αλλά ωστόσο και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο. Τα βουρτσάκια από σιλικόνη είναι πιο ανθεκτικά και πιο εύκολο να τα καθαρίσετε, ενώ προσφέρουν ένα μακιγιάζ ακριβείας. Διαχωρίζουν ακόμα και τις πιο κοντές και πιο λεπτές βλεφαρίδες.

Παρ’ όλ’ αυτά, κάθε γυναίκα πρέπει να αποφασίζει για τον εαυτό της τι υλικό προτιμά. Δεν υπάρχει το τέλειο βουρτσάκι βλεφαρίδων – ο καθένας μπορεί να προτιμά μία εντελώς διαφορετική μέθοδο.

Οι πιο διάσημοι τύποι στα βουρτσάκια μάσκαρα:

Βουρτσάκι με κλασσικές τριχούλες

Υπάρχουν γυναίκες που το λατρεύουν τόσο πολύ που δεν βλέπουν τον λόγο να αρχίσουν να πειραματίζονται. Αυτή η επιλογή δικαιολογείται ειδικά στην περίπτωση των ευαίσθητων ματιών. Απ’ ότι φαίνεται το να χρησιμοποιείτε κλασσικά βουρτσάκι μειώνει το ρίσκο των ενοχλήσεων. Τέτοια βουρτσάκια μπορεί να δώσουν πάχος στις βλεφαρίδες και να χαρίσουν ικανοποιητικό όγκο, αλλά συνήθως διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες με λιγότερη ακρίβεια.

Ίσιο, πλαστικό βουρτσάκι με κλασσικό σχήμα

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα πλαστικά βουρτσάκια επιτρέπουν το διαχωρισμό των ξεχωριστών βλεφαρίδων με ακρίβεια και επιπλέον – η τοποθέτηση της μάσκαρα γίνεται ευκολότερη. Παράλληλα αποτρέπεται η δημιουργία σβόλων.

Βουρτσάκι χτένα

Αυτό το βουρτσάκι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας να βάφετε τις κοντές και όχι τόσο παχιές βλεφαρίδες. Καθιστά εύκολο να φτάσετε τις πιο κοντές τριχούλες, οι οποίες επιμηκύνονται οπτικά και αποκτούν πάχος.

Βουρτσάκι από καουτσούκ, λεπτό και μακρύ

Ένα βουρτσάκι με τέτοιο σχήμα έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί το μάκρος των βλεφαρίδων. Για να δώσετε έμφαση στις άκρες των βλεφαρίδων, αγγίξτε τις απαλά με το βουρτσάκι.

Κωνικό βουρτσάκι

Αυτός ο τύπος σε βουρτσάκι χρησιμοποιείται για να καμπυλώσετε τις βλεφαρίδες στις γωνίες των ματιών, οι οποίες είναι συνήθως πολύ κοντές για να τις φτάσει το κλασσικό βουρτσάκι. Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το βουρτσάκι για να πετύχουν το αποτέλεσμα των γατίσιων ματιών.

Καμπυλωτό βουρτσάκι με τριχούλες διαφορετικών μηκών

Αυτό το είδος βουρτσάκι είναι συνήθως φτιαγμένο από σιλικόνη. Είναι καλό για γυναίκες με ίσιες και σκληρές βλεφαρίδες που δεν καμπυλώνουν. Το αποτέλεσμα ενισχύεται με κάθε διαδοχική στρώση μάσκαρα: οι βλεφαρίδες καμπυλώνουν και τα μάτια αποκτούν μία έντονη εμφάνιση. Εάν το δεύτερο είναι προτεραιότητά σας, επιλέξτε μία αδιάβροχη μάσκαρα.

Κυκλικό Βουρτσάκι

Ένα κυκλικό βουρτσάκι βάφει αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες, ανεξαρτήτως της θέσης τους. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι βλεφαρίδες βάφονται ολοκληρωτικά.

Μίκρο-βουρτσάκι

Αυτό το μικροσκοπικό βουρτσάκι φτάνει τις βλεφαρίδες από τη βάση τους, τις ανασηκώνει ελάχιστα και τις επιμηκύνει οπτικά.

Υπερμεγέθες βουρτσάκι

Αυτός ο τύπος βουρτσάκι μάσκαρα χαρίζει πάχος και όγκο. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση – χάρη στο γεγονός της μεγάλης ποσότητα προϊόντος που συγκεντρώνει, μία στρώση επιτρέπει να έχετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Τι είδους βουρτσάκι να πάρω για κοντές βλεφαρίδες;

Για κοντές βλεφαρίδες το καλύτερο βουρτσάκι θα ήταν ένα ασύμετρο με τριχούλες διαφορετικών μηκών ή ένα μικρό βουρτσάκι με παχιές αλλά κοντές τριχούλες. Για να επιμηκύνετε οπτικά τις βλεφαρίδες, προτείνεται το μικρό βουρτσάκι καθώς διαχωρίζει και επιμηκύνει με ευκολία τις τρίχες μας. Οι ανάγκες των κοντών βλεφαρίδων μπορούν να ικανοποιηθούν επίσης από το κωνικό βουρτσάκι – θα επιμηκύνει, θα χαρίσει πάχος και όγκο.

Κύρια σελίδα