Ταιριάστε Την Φροντίδα Των Μαλλιών Σας με τη Δομή Των Μαλλιών Σας: Λάδια, Βερνίκια, Υμεκτάντες

Καλώς ήλθατε στην αναγνώριση της βασικής φροντίδας των μαλλιών. Αναγνωρίζοντας την δομή των μαλλιών σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να τα φροντίσετε από το λάδι, την εμφιάλωση, τις διάφορες κρέμες και τις θεραπείες με Υμεκτάντες.

Η Δομή των Μαλλιών Σας

Η δομή των μαλλιών σας καθορίζει το ποσοστό του λάστιχου που χρειάζεται για την καλή λείαση. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες μαλλιών: Γωνιακές, Κυκλικές και Ανοικτές μικρές εμβολιεύσεις τους. Γκάντια – μαλλιά είναι λιγότερο επένδυση σε βάρος καθώς και λιγότερο λάστιχο, ενώ οι κυκλικές μορφές μεγαλώνουν την δομή των μαλλιών σας, προσθέτοντας ένταση και λάστιχο στα επιθετικά μαλλιά. Τέλος, οι ανοικτές μικρές εμβολιεύσεις των μαλλιών είναι πιο επένδυση σε βάρος, ενώ δεν τοποθετούν τον ίδιο βαρύ βάρος.

Ποια Είναι η Σωστή Φροντίδα Μαλλιών;

Για να τοποθετήσετε τις σωστές θεραπείες, θα πρέπει να έχετε μια ιδιαίτερη φροντίδα ανάλογα με τη δομή των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, αν έχετε γκάντια μαλλιά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με λάδια και βερνίκια για να ανακτήσετε το λάστιχο τους. Το λάδι μπορεί να απαλείψει την ρητινή τους επιφάνεια, ενώ τα βερνίκια μπορούν να προσθέσουν τον καταναλωτής ιδιαίτερα απαλό γυαλί στα μαλλιά.

Για κυκλικές μορφές, θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε ελαφρές λαδιά, τοποθετημένα σε μικρά κομμάτια. Τα ελαφρά λάδια δεν θα κάνουν απαλό την επιφάνεια, αλλά κάνουν τα μαλλιά λιγότερο γκριλέ, δίνοντας τους ακόμα πιο έντονο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Εάν έχετε ανοικτές μικρές εμβολιεύσεις μαλλιών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υγρά προιόντα και ιδιαίτερα δημιουργημένα για να μειώσετε την επιθετική κεντραρισμένη. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση υμεκταντών, όπως Τριφωτισμένο Ελαιόλαδο, Ίλιγγο, Βερνίκια και Βεργινίνες.

<

Κύρια σελίδα